ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 23 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2020 مواد لازم برای خمیر: ۲ فنجان آرد گندم (الک شده) ۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه فوری ۳۰ گرم کره (ذوب شده) ۱ قاشق چایخوری نمک ا فنجان شیر یا (آب ) مواد داخل پیراشکی اسفناج خورده شده به میزان دلخواه پیازچه خورده شده ۴ عدد پنیر رنده شده به دلخواه (پنیر ساده یا پنیر پارمزان ) زیتون به دلخواه طرز تهیه ابتداد خمیر پیراشکی آماده میکنیم خمیر ترش با کمی آب ولرم مخلوط کرده میزاریم کنار فرم بگیره در ظرف جداگانه آرد ونمک کره یا روغن و شیر را اضافه کنید ورز دهید اگر شل بود کمی آرد بزنید میزارید کنار روشو بپوشونید تا نیم ساعت استراحت بدهید بعد مایه خمیر را اضافه کند کمی آرد اضافه کنید بزارید یک ساعت دوباره استراحت کند برای داخل پیراشکی اسفناج پیازچه را کاملا آب شو گرفته خشک کند بعد ریز کرده حالا خمیر آماده روی تخته خمیر را باز کنید نه خیلی ضخیم نه خیلی نازک به دلخواه برش بزنید یا از قالب پیراشکی استفاده کنید بعد اسفناج وپیازچه خورد شده وزیتون سیاه بعد پنیر رنده شده میریزیم توی خمیر سرشو میبندیم توی سینی فر چرب کنید پیراشکی هارو بچینید روی خمیر با چرتکه به آب زده روی خمیر بکشید با کنجد سیاه دانه تزیین کنید در فر در دمای ۲۰۰ درجه برای حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه آماده میشه. هروقت که روی خمیر طلایی شد میتونید از فر خارج کنید. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .