رفتن به مطلب

طرز تهیه پیراشکی اسفناج خانگی


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

طرز تهیه پیراشکی اسفناج خانگی

 مواد لازم برای خمیر:

۲ فنجان  آرد گندم (الک شده)

۱ قاشق غذاخوری خمیرمایه فوری

۳۰ گرم کره (ذوب شده)

۱ قاشق چای‌خوری نمک

ا فنجان  شیر یا (آب )

مواد داخل پیراشکی 

اسفناج خورده شده به میزان دلخواه

پیازچه خورده شده ۴ عدد

پنیر  رنده شده به دلخواه (پنیر ساده یا پنیر پارمزان )

زیتون به دلخواه


طرز تهیه

ابتداد خمیر پیراشکی آماده میکنیم  خمیر ترش با کمی آب ولرم مخلوط کرده   میزاریم کنار فرم بگیره در ظرف جداگانه آرد ونمک  کره یا روغن و شیر را اضافه کنید ورز دهید اگر شل بود کمی آرد بزنید میزارید کنار روشو بپوشونید تا نیم ساعت استراحت بدهید بعد مایه خمیر را اضافه کند کمی آرد اضافه کنید بزارید یک ساعت دوباره استراحت کند

برای داخل پیراشکی اسفناج  پیازچه را کاملا آب شو گرفته خشک کند بعد ریز کرده

حالا خمیر آماده روی تخته خمیر را باز کنید نه خیلی ضخیم نه خیلی نازک به دلخواه برش بزنید یا از قالب پیراشکی استفاده کنید

بعد اسفناج وپیازچه خورد شده وزیتون سیاه بعد پنیر رنده شده میریزیم توی خمیر سرشو میبندیم توی سینی فر چرب کنید پیراشکی هارو بچینید

روی خمیر با چرتکه به آب زده روی خمیر بکشید با کنجد سیاه دانه تزیین کنید

در فر در دمای ۲۰۰ درجه برای حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه آماده میشه. هروقت که روی خمیر طلایی شد میتونید از فر خارج کنید.

طرز تهیه پیراشکی اسفناج خانگی


 

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...