ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 23 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، 2020 سالمون و سبزیجات در فویل مواد لازم ۱ – سالمون بدون پوست ۴ عدد ۲ – کدو سبز کوچک ۲ عدد ۳ – کدو زرد کوچک ۲ عدد ۴ – پیاز کوچک و خرد شده ۱ عدد ۵ – سیر ریز خرد شده ۱ حبه ۶ – روغن زیتون ۲ و ½ قاشق غذاخوری ۷ – نمک و فلفل به میزان لازم ۸ – آب لیمو ترش ۱ و ½ قاشق غذاخوری ۹ – گوجه بزرگ و خرد شده ۲ عدد ۱۰ – آویشن تازه و خرد شده ۲ قاشق غذاخوری ۱۱ – پونه خشک ¾ قاشق چایخوری طرزتهیه فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید . روی سطح کارتون ۴ عدد فویل که دو برابر اندازه فیله های ماهی باشه، پهن کنید . کدو ها را خرد کنید و درون کاسه با نصف پیاز ، نصف سیر ، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ، نمک و فلفل مخلوط کنید و بعد این سبزیجات را به چهار قسمت تقسیم کرده و وسط ۴ عدد فویل را با این مواد پر کنید . فیله های ماهی را با نمک و فلفل و ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون مزه دار کنید . روی سبزیجات یک عدد فیله ماهی قرار داده و روی ماهی ها آبلیمو بریزید و بعد گوجه بگذارید و بقیه پیاز ، پونه ، مرزنجوش ، سیر ،آویشن ، نمک و فلفل روی گوجه ها بگذارید و بعد فویل را دور ماهی ببندید که هیچ درزی نداشته باشد سپس فویل ها را درون سینی فر بچینید و سینی را درون فر گذاشته تا به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد .و غذا را داغ سرو کنید . سالمون رست شده با مارچوبه پنیری مواد لازم ۱ – سالمون با پوست یک برش ۵۰۰ گرمی ۲ – روغن زیتون ۲ و ½ قاشق غذاخوری ۳ – پوست لیموی رنده شده ۱ قاشق چایخوری ۴ – آبلیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری ۵ – سیر خرد شده ۴ حبه ۶ – خردل دیژون ۱ قاشق چایخوری ۷ – پودر پیاز ¾ قاشق چایخوری ۸ – نمک و فلفل به میزان لازم ۹ – برای مزه دار کردن مارچوبه: ۱۰ – لیمو ۱ عدد ۱۱ – مارچوبه ۵۰۰ گرم ۱۲ – پنیر پارمزان ½ پیمانه طرز تهیه فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید . کف سینی فر فویل یا کاغذ روغنی پهن کنید . ماهی سالمون را از قسمت پوست روی سینی بگذارید . در یک کاسه ۱ و ½ قاشق غذاخوری از روغن زیتون را با آب لیمو ، پوست لیمو ، ۲ عدد سیر له شده ، خردل و پودر پیاز مخلوط کنید و بعد روی ماهی را به این سس آغشته کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. در یک کاسه بزرگ مارچوبه ها را با ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و ۲ عدد سیر له شده و نمک و فلفل مزه دار کنید و دور تا دور سالمون را با مارچوبه پر کنید . سینی را درون فر گذاشته تا غذا به مدت ۱۰ دقیقه بپزد سپس سینی را از فر درآورده و روی مارچوبه ها پنیر پارمزان بپاشید و بعد دوباره سینی را درون فر گذاشته تا به مدت ۱۰ دقیقه دیگر بپزد . ماهی پخته شده و مارچوبه را داغ سرو کنید . 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .