رفتن به مطلب

طرز تهیه چند نوع ماهی طعم دار


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

ماهی لیمویی

مواد لازم 

ماهی شیر یا قزل‌آلا به قطر ۲ سانت : ۶۰۰ گرم
گشنیز تازه خرد شده : یک چهارم فنجان
نمک و فلفل : به‌میزان لازم
کره آب شده : یک قاشق غذاخوری
پوست لیموترش رنده شده : یک قاشق مرباخوری
روغن : به میزان لازم
آبلیمو : یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه

۱.ماهی را بشویید، خشک کنید و روی آن نمک و فلفل بپاشید. ۴ تا ۵ دقیقه در روغن خیلی کم با فاصله ۱۰ تا ۱۵ سانت از شعله بالای فر سرخ کنید تا پخته و نرم شود.

۲. اگر چنگال در گوشت ماهی فرو رفت و ماهی با چنگال ورقه شد، آماده است. گشنیز را با کره آب شده،‌ پوست لیمو و آبلیمو مخلوط کنید، روی ماهی بریزید و سرو کنید.


 فیله ماهی سوخاری 

مواد لازم 

فیله ماهی قزل آلا : ۵۵۰ گرم

تخم مرغ متوسط :۱ عدد
نمک : ۳ قاشق چایخوری
آرد : ۱ / ۲ فنجان
آب ۳ لیمو بزرگ
فلفل سیاه : ۱ قاشق چایخوری


طرز تهیه 

۱.برای طرزپخت فیله ماهی سوخاری با طعمی بی نظیر ابتدا ماهی را فیله کنید یعنی که باید آن را نصف ، از سر تا دم ببرید و به خاطر داشته باشید که دل و روده آن را بیرون آورید.

۲.ماهی را در کاسه ای با عصاره لیمو و نمک به مدت ۳۰ دقیقه مزه دار کنید. و در یخچال نگهداری کنید.

۳.تخم مرغ را در کاسه بزرگ بزنید و فنجان آرد را داخل بشقاب بریزید.

۴.بعد ، آن ها را در تخم مرغ فرو کنید و سپس در آرد بزنید .

۵.فیله ها را در ماهی تابه با روغن زیتون سرخ کنید تا زمانی که هر دو طرف طلایی شوند.

۶.بگذارید خنک شوند و با گوجه یا سیب زمینی سرو کنید.


 قزل آلا با لایه ی لیمو و نعنا

مواد لازم

لیمو ترش : ( کوچک) ۱ عدد
فلفل قرمز : ۱ قاشق چایخوری
فیله ماهی قزل آلا : ۵۵۰ گرم
فلفل سیاه : ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک : ۳/۴ قاشق چایخوری
نان تست سبوس دار : ۱ لایه
سیر (پوست کنده) : ۶ حبه
نعنا (نعنای خرد شده تازه یا ۱/۲ ق چ نعنای خشک) ۱ : قاشق چایخوری
روغن زیتون : ۲ قاشق غذاخوری
اسفناج : ۴۵۰ گرم


طرز تهیه 

۱.جهت پخت ماهی قزل آلا ابتدا فر را تا دمای ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید، پوست لیمو را به شکل خلالی بکنید، و آن را داخل مخلوط کن قرار دهید، لیمو را به چهار قطعه تقسیم کنید و کنار بگذارید. روی فیله ی قزل آلا یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه بپاشید.

۲.یک حبه سیر را درشت خرد کنید و به مخلوط کن اضافه کنید. باقی سیر ها را ریز خرد کنید و کنار بگذارید. نان را تکته تکه کنید و به مخلوط کن اضافه کنید، به همراه آن نعنا، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک چهار قاشق چای خوری فلفل سیاه را نیز اضافه کنید.

۳.مواد را مخلوط کنید و سپس به یک کاسه منتقل کنید. یک قاشق چای خوری روغن به ترکیب اضافه کنید و کنار بگذاریدش. دو قاشق چای خوری روغن زیتون را در یک ماهی تابه نچسب و مخصوص فر روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

۴.قزل آلا را به صورتی که پوستش رو به بالا باشد در ماهی تابه بخوابانید. ۳ دقیقه بپزید، با کفگیر ماهی را برگردانید، ترکیبی که با مخلوط کن درست کردید را روی ماهی بمالید و ماهی تابه را به فر منتقل کنید.

۵.به مدت ۵ دقیقه کباب کنید. وقتی قزل آلا در حال پختن است، یک قاشق چای خوری دیگر روغن را در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.

۶.قطعات سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید، یک دقیقه بپزید تا زمانی که سیر ها قهوه ای شوند. اسفناج ها را اضافه کنید و تا زمانی که جمع شوند تفت دهید، یک چهارم قاشق چای خوری نمک باقی مانده را روی اسفناج ها بریزید و بهم بزنید.

۷.اسفناج را بین چهار بشقاب تقسیم کنید. ماهی را نیز به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید، ماهی را روی اسفناج ها قرار دهید و با قطعات لیمو سرو کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...