ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 22 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، 2020 در این پست شما را با طرز تهیه سالاد شیرازی آشنا می کنیم. سالاد شیرازی، همان طور که از نام آن برمیآید، از شهر شیراز، مرکز استان فارس در جنوب غربی ایران، آمده است. این سالاد در تابستان های گرم ایران به عنوان پیش غذایی خنک خورده میشود، اگرچه در تمام طول سال نیز با بسیاری از غذاهای ایرانی سرو میشود. این سالاد یکی از محبوب ترین سالادها در میان ایرانیان است که درست کردن آن نیز بسیار آسان و راحت میباشد. سالاد شیرازی در تمام کشور طرفداران زیادی دارد. در این مطلب نیز میخواهیم طرز تهیه سالاد شیرازی خوش طعم را با شما به اشتراک بگذاریم. این سالاد در زمان بسیار کوتاهی آماده میشود. مواد لازم برای تهیه سالاد شیرازی، پیش غذای ایرانی: 3 عدد خیار متوسط (پوست کنده یا همراه با پوست، اختیاری) 2 عدد گوجه متوسط 1 عدد پیاز متوسط برگ نعناع خشک خرد شده برگ جعفری خشک یا تازه (اختیاری) 1 پیمانه آبغوره نمک و فلفل سیاه 2 تا 3 قاشق سوپخوری روغن زیتون (اختیاری) طرز تهیه سالاد شیرازی: 1. خیار، گوجه و پیاز را ریز خورد کنید. سپس آنها را در یک کاسه بزرگ بریزید. نکته: مواد اولیهای برای درست کردن این پیش غذای ایرانی همین موادی است که در بالا به آن اشاره کردیم. اما اگر دوست دارید میتوانید به آن پیازچه و فلفل دلمهای خرد شده نیز اضافه کنید. 2. کمی نعناع خشک شده و جعفری نیز بر حسب ذائقه تان به آن اضافه کنید و هم بزنید. نکات: اگر برگهای جعفری تازه هستند، باید آنها را قبل از اضافه کردن ببرید و اگر خشک هستند، باید آنها را خورد کنید. همچنین میتوانید به جای نعناع، از برگ پونه نیز استفاده کنید. 3. آبغوره، نمک و فلفل را اضافه کنید. با توجه به ذائقه تان مقدار آن را کم و زیاد کنید. نکته: اگرچه برای طعم دادن به این پیش غذای ایرانی در اصل از آبغوره استفاده میشود، اما اگر در دسترس نبود، میتوانید از آبلیمو استفاده کنید. به هر حال، می توان گفته که بهترین طرز تهیه سالاد شیرازی با آبغوره است که طعم آن را جادویی می کند. 4. روغن زیتون را به سالاد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. اکنون سالاد آماده سرو است. نکته: بهتر است 1 ساعت قبل از سرو سالاد شیرازی، آن را در یخچال بگذارید. به این ترتیب، طعم مواد به خوبی با هم ترکیب میشود و سالاد طعم بهتری خواهد گرفت. نحوه سرو سالاد شیرازی پرطرفدار: سالاد را در یک کاسه بزرگ یا در چند کاسه کوچک بریزید. میتوانید گوجه، خیار، پیاز یا فلفل دلمهای را برای تزئین آن استفاده کنید. با کمی خلاقیت میتوانید به خوبی تزئین سالاد را طراحی کنید. میتوانید سالاد را به عنوان یک پیش غذا و یا به همراه بسیاری از غذاهای ایرانی، به خصوص غذاهایی که با پلو هستند، میل کنید. طعم ترش و شور آن همراه با بافت تردی که در دهانتان احساس میکنید، تجربه طعمی عالی را به شما خواهد دارد. اکنون که شما هم با بهترین روش طرز تهیه سالاد شیرازی آشنا شدید، شما هم مانند بسیاری از ایرانیها، طرفدار این سالاد سنتی و پرطرفدار خواهید شد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .