BathaM ارسال شده در 1 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2020 گفت عشق نه! بیا تا همیشه دوست بمانیم! دستش را رها کردم و گفتم: ببخشید! ما به کسی که برایش روزی چند بار از درون فرو میریزیم دوست نمی گوییم! از کدام دوست داشتن حرف میزنی؟ من تا به حال ندیده ام کسی دلباخته ی کسی باشد و بتواند حتی برای یک روز هم بیخبر باشد از او... از کدام دوست داشتن حرف میزنی؟ وقتی از من بی خبری! وقتی نمیدانی حالِ الانِ من چیست! از کدام دوست داشتن حرف میزنی؟ من ندیده ام که کسی دلباخته ی کسی باشد و حاضر نباشد کمی از غرورش چشم پوشی کند! از کدام دوست داشتن حرف میزنی؟ وقتی میدانی که بی تو بیمار میشوم و با بی رحمیِ تمام به آسانی میروی... از کدام دوست داشتن حرف میزنی؟ وقتی میدانی سخت گرفتارِ توام و در نبودت دلتنگی گونه هایم را خیس میکند و باز نمی آیی... از کدام دوست داشتن حرف میزنی؟ وقتی میدانی اگر باشی حالِ من خوبِ خوب میشود،خندیدن را به یاد می آورم، و خوشبختی برایم معنا پیدا میکند اما نمی آیی... اما نمی مانی... برای من از دوست داشتن حرفی نزن، تو از دوست داشتن هیچ چیز نمیدانی...! 5 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 1 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2020 همه ی آدم ها روی کسایی که دوسشون دارن یه حساب دیگه ای باز میکنن و توقع یک سری رفتارهارو ندارن... اما وقتی زدن تو برجکت و بر خلافِ تصورت رفتارکردن انگار دنیا برات تموم میشه روزات رنگ غم میگیره و تاریک میشه اما بعد از چند مدت هرچقدر خلافِ تصورت رفتار کنن دیگه برات اهمیتی نداره، دیگه دلت سیاه نمیشه دیگه بغض راهه گلوتو نمیگیره فقط تو دلت میگی خب ازاین آدم بیشتر از اینا هم توقع نمیرفت و میشینی راحت به زندگیت ادامه میدی بعضی وقتا ادما خودشون، خودشونو از چشمت میندازن المیرا دهنوی 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .