BathaM ارسال شده در 1 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2020 از حساب و کتاب بازار عشق هیچگاه سر در نیاوردم و هنوز نمی دانم چگونه می شود هربار که تو بی دلیل ترکم می کنی من بدهکارت می شوم . . . سکوت میکنم... همیشه سکوتم به معنای پیروزی نیست ، گاهی سکوت میکنم تا بفهمی چه بی صدا باختی... مشکل از تو نبود از من بود با کسی حرف میزدم که سمعک هایش را پیش دیگری جا گذاشته بود . . . "دوستت دارم" تکّه کلام تو بود من بی جهت به آن تکیه داده بودم... دیگر هیچ چیز مشترکی بین ما نیست تنها آسمانمان یکیست . . . بیا و به این بازی پایان بده سوت پایان را بزن من حریف هرزگی تو و احمق بودن خودم نمی شوم . . . 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 1 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2020 این که یه نفرو دوست نداشته باشی کاملا عادیه اما اینکه یک نفرو دیگه دوست نداشته باشی یه انقلاب درونیه .... 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 1 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، 2020 ميان تمام تشكر هايى كه از افراد ميكنيم بابت حضورشان در زندگى مان ، گاهى هم تشكر كنيم از برخى افراد بابت رفتن شان از زندگى مان ... كه اگر نميرفتند ، افراد بهتر از آنها هرگز فرصت حضور داشتن در تقديرمان را پيدا نميكردند . كه اگر نميرفتند ، شايد هرگز عشق حقيقى را با تمام وجودمان حس نميكرديم ... تشكر كنيم كه رفتند ، كه نيستند ، كه با رفتن شان به ما ثابت كردند هميشه رفتن ها تلخ و بد مزه نيستند ... گاهى يادشان كنيم و در دل بگوييم : مرسى كه نيستى ... #سهيل_شهابى 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .