BathaM ارسال شده در 31 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2020 دانلود آهنگ جدید میثم ابراهیمی کی مثل منه Download New Song Meysam Ebrahimi Ki Mesle Mane متن ترانه کی مثل منه میثم ابراهیمی کی مثل منه دلش برات پر بکشه جلو چشات بچه بشم نیادش اصلا به چشت کی مثل تو ته بی معرف میشه که از رو همه چی رد میشه که دوستیمون این شکلی بشه شدم بال و پرتو من بگیری بالا سرتو من کیف کنم به همه بگم من برا توام گفتی بذار صدتو حله نباشه غم تو هر کاری کردم که فقط بره بالا پرچمتو کی مثل منه دلش برات پر بکشه جلو چشات بچه بشم نیادش اصلا به چشت کی مثل تو ته بی معرف میشه که از رو همه چی رد میشه که دوستیمون این شکلی بشه من هرچی که بوده رو از وقتی که تو درو بستی بخشیدم من تو دیوونه رو انقد دوست دارمو تازه فهمیدم کاشکی یادت بمونه این آدرس و نشونه خواستی برگردی به هیشکی نمیگم که رفتی و رابطتو با من قطع کردی دانلود 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahi.goli ارسال شده در 31 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 2020 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .