SARDAR ارسال شده در 8 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2020 مجموعه : انواع خورش طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی مواد لازم: نخود – یک پیمانه گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو پیاز – سه عدد پوره گوجهفرنگی – نصف پیمانه ربگوجهفرنگی – 4/1پیمانه زعفران – نصف قاشق چایخوری لیموعمانی – پنج عدد دارچین – نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل – به میزان لازم روغن – به میزان لازم گلاب – یک قاشق سوپخوری طرز تهیه : ابتدا نخودها را که از قبل خیس کرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم کرده و پیازها را خرد و مقداری تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه کرده و به آنها زردچوبه میزنیم سپس آب میریزیم تا نیمپز شوند .در مرحله بعد پوره گوجهفرنگی، زعفران و ربگوجهفرنگی را میافزاییم، یک ربع آخر، لیموعمانی، نمک، فلفل و دارچین را اضافه می کنیم و در صورت تمایل میتوانیم گلاب بریزیم. – این غذا در شهرهای کاشان و یزد پخته میشود و در شهر یزد به قیمه یزدی معروف میباشد. – آله در زبان محلی شهر کاشان معنی نیمه و نصفه میدهد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MaQroor ارسال شده در 8 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2020 Bah bah 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARDAR ارسال شده در 9 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2020 نو.ش جان 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .