ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 9 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 2020 پیراشکی روسی با مرغ و نخود سبز امروز خمیر بازی داریم البته از نوع بدون ورز زیاد و آسون ، با اینکه کار با خمیر رو دوست دارم اما نه وقتشو دارم نه حوصله شو و نه مچشو ، این خمیر پیراشکی روسی هستش که من کمی تغییرش دادم. به نظر من خیلی خمیر خوش قلقی هست ، روغنش زیاده که اونم به خاطر لایه لایه شدنشه ، زیاد دوست نداشتم روغن داشته باشه اما چون بعدش توی فر میره بازم قابل بخشیدنه! مواد لازم خمیر پیراشکی : مایه خمیر ۱۰ گرم یا ۲ قاشق چایخوری آب گرم ۵۰ میلی لیتر شکر ۱.۵ قاشق چایخوری آرد ۷۵۰ گرم یا تقریبا ۶ پیمانه نمک ۱.۵ قاشق چایخوری بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری روغن ۱۷۰ میلی لیتر تخم مرغ ۱ عدد کره ۱ قاشق سوپخوری شیر ۳۰۰ میلی لیتر نکته : پیمانه ی مورد استفاده ۲۵۰ میلی لیتریه ، مایعات رو با همین پیمانه تنظیم کنین یا از پیمانه ی مدرج استفاده کنین. قاشق چایخوری هم از قاشق های اندازه گیری هستش که تقریبا با مرباخوری برابره! مواد میانی : پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک نخود سبز پخته نصف پیمانه نصف سینه مرغ پخته و ریش شده آویشن ۱ قاشق چایخوری رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری سس چیلی کمی نمک و فلفل و زردچوبه رویه ی پیراشکی: ۱ عدد تخم مرغ پاپریکا یا پودر خشک فلفل دلمه ی قرمز آویشن طرز تهیه : آب گرم رو با شکر توی یه کاسه ترجیحا چینی یا بلور می ریزیم و هم میزنیم بعد روش مایه خمیر رو میپاشیم و میذاریم تا ۱۵ دقیقه بمونه و عمل بیاد. احتیاجی نیست جای خاصی بره و روی همین میز آشپزخونه خوبه! عمل اومدنشم اینجوریه که روش کف میکنه! توی یه کاسه ی بزرگ آرد و بیکینگ پودر و نمک رو ۳ بار الک می کنیم ، اینجا بیکینگ پودر نقش بهبود دهنده رو داره و بافتش رو عالی میکنه وسط آرد رو گود میکنیم ، کره و تخم مرغ و روغن و مایه خمیر عمل اومده و نصف شیر رو اضافه میکنیم با خمیرگیر یا دست مخلوط می کنیم و بعد با احتیاط شیر رو اضافه می کنیم تا خمیر لطیفی به دست بیاد! من از آرد سفید بسته بندی استفاده کردم و کل شیر مصرف شد احتیاجی به ورز نیست و خمیر لطافتش رو داره! کمی ورزش میدیم و جمعش میکنیم و روش یه به علاوه میکشیم با چاقو و روی کاسه دستمال میکشیم و میذاریم نیم ساعت توی محیط آشپزخونه استراحت کنه. وقت درست کردن مواد میانیه! پیاز رو تفت میدیم سبک که شد فلفل دلمه ای و نخودسبز و سیر رنده شده اضافه می کنیم و بعد مرغ رو میریزیم و کمی سرخ می کنیم بعد ادویه ها و رب رو میریزیم و در آخر آویشن رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم تا خنک بشه! هیچ وقت برای خمیرها مواد میانی نباید داغ باشن! بعد از نیم ساعت با مشت پف خمیر رو میخوابونیم و کمی ورزش میدیم و بازم میذاریم ۱۵ دقیقه ی دیگه استراحت کنه! فر رو روی ۱۸۰ درجه میذاریم ۲ تا سینی فر میاریم روی میز! تخم مرغ رویه رو کمی با جنگال میزنیم و با قلمو میذاریم کنار دستمون ، تخته و کاتر گرد و وردنه! پاپریکا ، کمی آرد اضافه و کمی سس مایونز!! اولین شکل پیچیدن رو از ترلان جون یاد گرفتم البته نصفشو! بهتره که روی خمیر یه دستمال باشه تا خشک نشه و با خیال راحت پیراشکیا رو درست کنین! مثل شکلهای پایین از خمیر کمی با کاتر برمیداریم نه که بکنیم یا با کفگیر! روی سطح بازش میکنیم البته بیضی! نیمه ی پایین رو کمی سس مایونز میزنیم و نیمه ی بالا رو مثل شکل با چاقو شیاری میبریم البته نه تا آخر! روی قسمت سسی مواد میانی رو میریزیم. خمیر رو روش جمع میکنیم و تا بالا رولش میکنیم طوری که راه راه ها بیوفته روی خمیر! بعد کامل گرد میپیچیم که بعدا هلالی دربیاد! میذاریمش توی سینی و روش تخم مرغ رو میزنیم! چندتا این مدلی درست میکنیم و با فاصله میذاریمشون تو سینی و میره توی فر تا روشون طلایی بشه! به همین خوشگلی!! تا آماده شدنشون میریم مدل بعدی! با وردنه خمیر رو صاف باز میکنیم و به اندازه ی گردیه کاتر که از لیوان بزرگتره روی خمیر تخم مرغ میمالیم و وسطش از مواد میانی میذاریم از خمیر کنار بلند میکنیم و روی مواد میذاریم و با کاتر میبریم! خمیر اضافه رو برمیداریم و دور خمیر رو با چنگال پرس میکنیم میذاریمش توی سینی و روش تخم مرغ میمالیم و بعد آویشن یا پاپریکا میپاشیم! میره توی فر تا طلایی شدن و در نهایت یه پیراشکی خوشگل و خوشمزه رو خلق میکنیم! بافت این خمیر لایه لایه مثل کروسان هستش تقریبا خیلی خوشمزه اما سنگین و پر کالری! این خمیر خیلی زیاد پیراشکی میده شاید ۳۰ تا! میشه مثه من بعد آماده شدن بذارین فریز تا بعدا داشته باشین! با سس کچاپ و خردل نوش جان کنید 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .