ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 6 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2020 سالاد کاپریس ایتالیایی ریحون ، پنیر موتزارلای تازه ، گوجه فرنگی قرمز و شیرین و البته یه چاقوی تیز ، میشه یه سالاد ایتالیایی و فرش یا تازه و خوشمزه و خیلی هم تابستونی. بهترین انتخاب کنار استیک یا شایدم شنیتسل و حتی میتبال و ماهی ، سالاد خوشمزه و سریع آماده شو به این میگن. مواد لازم : ریحان گوجه فرنگی پنیر موتزارلای تازه روغن زیتون سرکه بالزامیک نمک و فلفل سیاه طرز تهیه : خب سالاده دیگه مقدار نداره که ، چشمی و عشقی قاطی می کنیم. اول گوجه فرنگی و پنیر رو حلقه ای خورد میکنیم و البته نازک ریحان رو هم برگ برگ می کنیم توی ظرف سرو گوجه و پنیر و ریحان رو یکی در میون میچینیم ، نمک و فلفل میزنیم ، روش سرکه بالزامیک و روغن زیتون میریزیم. طرز تهیه سالاد کاپریس خیلی تازه و خوشمزه! حالا اگه از من میپرسین بذارین یه کوچولو تو یخچال تا مزه ها به خورد پنیر برن و یه پیشنهاد دیگه میتونین همه ی مواد رو ریز خورد کنین که اون خیلی عالیه یا اینکه گوجه گیلاسی و موتزارلای گردالوی ریز که من اینجا ندیدم و ریحونای کوچیک انتخاب کنین و میکس کنین ، خلاصه در هر حالت خوشمزه میشه. سالاد ایتالیایی کاپریس میتونین برای درسینگ سالاد از سرکه ی سیب و سس پستو و حتی سویا سس استفاده کنین اما سرکه ی بالزامیک و بعدم سرکه ی سیب چیز دیگریست. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .