ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 6 مهر، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، 2020 رایجترین اشتباهات آشپزی کدامند؟ یک رژیم غذایی سالم، متعادل است و باعث تقویت خواص سبزیجات و میوهها میشود. با این حال، روشهای تهیه غذا به همان اندازه وعدههای غذایی که میخوریم مهم است، زیرا نحوه تهیه مواد تشکیل دهنده غذای ما میتواند تا حد زیادی بر ارزش غذایی غذای مصرفی ما تأثیر بگذارد. یک رژیم غذایی سالم، متعادل است و باعث تقویت خواص سبزیجات و میوهها میشود. با این حال، روشهای تهیه غذا به همان اندازه وعدههای غذایی که میخوریم مهم است، زیرا نحوه تهیه مواد تشکیل دهنده غذای ما میتواند تا حد زیادی بر ارزش غذایی غذای مصرفی ما تأثیر بگذارد. به گزارش سرویس خواندنیهای انتخاب، نحوه تهیه یا پخت و پز غذاهایمان در اطمینان از ارزش غذاهایی که میخوریم موثر است. بعضی از میوهها و مواد شیمیایی باید به روش صحیح مورد استفاده قرار گیرند تا اجزای مفید آنها هنگام پخت یا آماده سازی اشتباه از بین نروند. مورد اول سیر است. این سبزی حاوی آنزیم مهمی به نام آلیسین است. معمولاً افراد با خرد کردن سیر انواع سس را درست میکنند و بلافاصله آنها را درون تابه میریزند. با این حال، قدرت آلیسین تنها در معرض هوا افزایش مییابد. از این رو، بهتر است بعد از خرد کردن سیر حدود ۱۰ دقیقه استراحت کند. گوجه فرنگی نیز به دلیل این که معمولاً به صورت خام مصرف میشود، توسط افراد زیادی به روش اشتباه خورده میشود. با این حال، کارشناسان میگویند که گوجه فرنگی را باید پخته مصرف کرد تا از مزایای محتوای لیکوپن آن لذت ببرید. ارزش غذایی این خوراکی هنگام گرم شدن افزایش مییابد. به گفته کارشناسان، کلم بروکلی هرگز نباید سرخ یا آب پز شود. کلم بروکلی باید به صورت خام یا بخارپز مصرف شود. کلم بروکلی سرشار از آنتی اکسیدانها، ویتامین C. و ترکیبات ضد سرطانی است که هنگام سرخ کردن یا جوشاندن از بین میرود. بسیاری از افراد دوست دارند قبل از خوردن کیوی، پوست این میوه را جدا کنند. با این حال، پوست کیوی حاوی غلظت بالایی از ویتامین E.، فولات و سایر مواد مغذی است. مصرف پوست و میوه به طور کلی همزمان توصیه میشود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .