رفتن به مطلب

سوپ اسفناج و خامه


ŦŁФШ  ΞTłHШ

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای تهیه سوپ اسفناج
سیر تازه: ۶ حبه متوسط
اسفناج: یک دسته بزرگ
آب: به مقدار لازم
کره: یک قاشق غذاخوری
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
نمک: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار دلخواه
شیر: یک فنجان


طرز تهیه سوپ اسفناج

برای تهیه این سوپ خوشمزه و پرخاصیت، در ابتدای کارتان، حبه‌های سیر را خرد کنید. یک دسته بزرگ اسفناج بردارید و آن را به خوبی بشوئید. از طرف دیگر، مقداری آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید. دسته اسفناج را درون آب بیندازید و اندکی صبر کنید تا اسفناج از حالت خامی درآید. اسفناج‌ها را از قابلمه خارج کنید و درون یک ظرف آب سرد بریزید. در مرحله بعدی، اسفناج‌های پخته شده را درون دستگاه خردکن یا غذاساز بریزید و آن‌را به صورت پوره درآورید.

در یک قابلمه، مقداری کره بریزید. حبه‌های سیر را که قبلا خرد کردید به کره اضافه کنید. سیرها را مقداری تفت دهید. یک قاشق غذاخوری آرد الک شده را به مخلوط سیر و کره اضافه کنید. در همین مرحله مقداری نمک اضافه کنید. حالا پوره اسفناج را از دستگاه خردکن خارج کرده و در قابلمه حاوی آرد، سیر و کره بریزید.

مقداری آب در دستگاه خردکن بریزید تا اسفناج‌های چسبیده به دیواره خردکن خارج شود. حالا همین آب را درون قابلمه سوپ بریزید. سوپ را به خوبی هم بزنید تا یکنواخت شود. ادویه دلخواهتان که می‌تواند شامل، فلفل سیاه و زیره باشد را به سوپ اضافه کنید. سوپ اسفناج شما آماده است. آن را درون یک ظرف مناسب بریزید و نوش جان کنید. این سوپ را می‌توانید در مهمانی‌های خاص به عنوان پیش‌غذا سرو کنید. مطمئن باشید که طعم بی‌نظیر آن مورد توجه قرار می‌گیرد.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...