ŦŁФШ ΞTłHШ ارسال شده در 20 شهریور، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، 2020 طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با سس مرینت مواد مورد نیاز برای فیله مرغ سوخاری : فیله مرغ 500 گرم آرد سفید 200 گرم فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری پودر سیر 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک 2 قاشق چایخوری پودر آویشن 1 قاشق چایخوری روغن مایع به میزان لازم مواد مورد نیاز مرینت فیله مرغ سوخاری : سس مایونز 3 قاشق سوپخوری آب لیموترش 50 میلی لیتر نمک یک دوم قاشق سوپخوری فلفل قرمز یک دوم قاشق چایخوری طرز تهیه فیله مرغ سوخاری : برای تهیه مواد مرینت؛ سس مایونز، آب لیموترش، نمک و فلفل قرمز را داخل ظرفی ریخته و با هم مخلوط کنید. بعد فیله مرغ را درون آن گذاشته و به مدت 60 دقیقه در یخچال قرار دهید. آرد، فلفل قرمز، زنجبیل، پودر سیر، پاپریکا، نمک و پودر آویشن را با هم مخلوط کنید و فیله مرغ مزه دار شده را درون مخلوط آن بغلتانید. فیله مرغ را داخل توری سیمی قرار داده و درون آن سر به مدت 5 ثانیه فرو ببرید. بعد بیرون آورده و مجدد درون مخلوط آرد و ادویه بغلتانید. فیله های آماده شده را درون روغن فراوان داغ سرخ کرده تا طلایی و کریسپی شود. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .