SARDAR ارسال شده در 8 مرداد، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2020 مجموعه : انواع خورش طرز تهیه خـورش نخود آله غذای کاشانی مواد لازم: نخود – یک پیمانه گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو پیاز – سه عدد پوره گوجهفرنگی – نصف پیمانه ربگوجهفرنگی – 4/1پیمانه زعفران – نصف قاشق چایخوری لیموعمانی – پنج عدد دارچین – نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل – به میزان لازم روغن – به میزان لازم گلاب – یک قاشق سوپخوری طرز تهیه : ابتدا نخودها را که از قبل خیس کرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم کرده و پیازها را خرد و مقداری تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه کرده و به آنها زردچوبه میزنیم سپس آب میریزیم تا نیمپز شوند .در مرحله بعد پوره گوجهفرنگی، زعفران و ربگوجهفرنگی را میافزاییم، یک ربع آخر، لیموعمانی، نمک، فلفل و دارچین را اضافه می کنیم و در صورت تمایل میتوانیم گلاب بریزیم. – این غذا در شهرهای کاشان و یزد پخته میشود و در شهر یزد به قیمه یزدی معروف میباشد. – آله در زبان محلی شهر کاشان معنی نیمه و نصفه میدهد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARDAR ارسال شده در 8 مرداد، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 2020 طرز تهیه خورش چغاله بادام مجموعه : انواع خورش با آمدن فصل چغاله ما هم برای شما خورشت آن را در نظر گرفته ایم . با ما همراه باشید برای تهیه این خورش نوبرانه… مواد لازم : گوشت خورشتی 400 گرم پیاز خورد و سرخ شده 1 عدد متوسط چغاله بادام 200 گرم نعنا و جعفری خورد شده 300گرم نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم آبغوره به میزان لازم آب 4 لیوان طرز تهیه: ابتدا پیازها را تنها با کمی ادویه و زرد چوبه، بدون نمک سرخ کرده و گوشتها را با آن خوب تفت دهید تا آب آنها کاملا کشیده شود، سپس نعنا و جعفری خورد شده را به آنها اضافه کنید و مرتب به هم بزنید. در این مرحله چغاله ها را اضافه کرده و برای اینکه خوب طعم مواد را به خود بگیرند با شعله ی کم درب قابلمه را گذاشته و 3،4 دقیقه صبر کنید، سپس 4 لیوان آب را اضافه کنید و به مدت 45تا یک ساعت صبر کنید تا چغاله ها در کنار گوشت خوب نرم و پخته شوند .وقتی از پخته شدن چغاله ها اطمینان حاصل شد مقداری نمک و کمی آب غوره به آنها اضافه کرده و10دقیقه صبر کنید تا قوام بیاد .حال غذا آماده است. چند نکته 1–می توانید به جای گوشت قرمز از گوشت مرغ نیز استفاده کنید. 2-در صورت تمایل می توانید در پایان کار کمی رب گوجه نیز بزنید. 3-اگر از همان ابتدا نمک اضافه شود چغاله ها سفت شده و به سختی می پزند. 4-از آب نارنج به جای آب غوره نیز می توان استفاده کرد. 5-این خورشت را در زودپز و با مدت زمان کمتری نیز می توان تهیه کرد. تهیه و تنظیم : بخش آشپزی تالاب 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .