SARDAR ارسال شده در 22 فروردین، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، 2021 مجموعه: آموزش انواع غذاها طرزتهیه کتف و بال برشته در فر کتف و بال مرغ در فر برای پخت کتف و بال روش های مختلفی وجود دارد. در این مطلب یک روش پخت کتف و بال در فر را آموزش می دهیم. طرز تهیه کتف و بال مرغ در فر : مواد لازم برای تهیه ی بال مرغ ترد : آرد یک سوم فنجان پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری پودر سیر 1 قاشق چاخوری نمک به مقدار لازم فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری فلفل کاین یک چهارم الی نصف قاشق چایخوری کره 3 قاشق غذاخوری کتف و بال مرغ 10 عدد طرز تهیه بال مرغ ترد در فر : کتف و بال ها را کاملا تمیز بشویید و اجازه بدهید آب آن ها کاملا کشیده شوند. سپس فر را روشن کنید و روی دمای 210-220 درجه قرار بدهید. آرد، پودر پاپریکا، نمک و پودر سیر، فلفل سیاه و فلفل قرمز را در یک کیسه پلاستیکی با تکان دادن کاملا ترکیب کنید. پس از ترکیب شدن کتف و بال ها را به مخلوط آرد اضافه کنید. و خوب زیر و رو کنید. تا به آرد آغشته شوند. داخل سینی فر کاغذ فویلی پهن کنید و روی آن کره ی ذوب شده بریزید. سپس بال ها را روی آن بچینید. اجازه بدهید 30 دقیقه بپزند و باز آن ها را برگردانید و اجازه بدهید 30-40 دقیقه دیگر بپزند. کتف و بال ها باید کاملا مغز پخت شوند. در این روش آن ها سوخاری می شوند. نکاتی برای تهیه کتف و بال برشته در فر : • برای برشته شدن آن ها نیازی به اضافه کردن کره روی آن ها نیست زیرا کتف و بال با پوست است و خودش روغن دارد. • مدت زمان پخت به دما و حرارت فر شما بستگی دارد. دقت کنید زمانی که مغز پخت شد و ترد شد آن زمان فر را خاموش کنید. اگر زودتر شد مدت زمان کمتری قرار بدهید و اگر نپخته بود مدت بیشتری به آن اجازه بدهید تا بپزد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .