رفتن به مطلب

روش های نگهداری از دانه های انار


SARDAR

ارسال های توصیه شده



 
مجموعه: نگه داری مواد غذایی
 

 

 

نحوه ی نگهداری دانه های انار

 

دانستنی هایی درباره فریز کردن انار

برای اینکه در تمام فصول بتوانید از خواص دانه های انار و از طعم آن ها در غذاها لذت ببرید می توانید آن ها را در فریزر نگهداری کنید.

روش های نگهداری دانه های انار

برای نگهداری طولانی مدت انار و می توانید گل انار و یا دانه های انار را جدا کنید و آن ها را فریز کنید.

 

پس از 6 ماه فریز کردن گوشت های دانه های انار خشک می شوند. پس سعی کنید قبل از 6 ماه آن ها را مصرف کنید.

 

ابتدا انارهای سالم با دانه های سالم را انتخاب کنید. گل های آن را جدا کنید. اگر دانه ای له شده، نرم شده و یا قهوه ای رنگ وجود دارد آن را خارج کنید. سپس داخل سینی کاغذ روغنی قرار بدهید و دانه های انار را روی آن بچینید دانه ها نباید به هم چسبیده باشند. 

 

آن را داخل فریزر قرار بدهید. پس از 1-2 ساعت آن ها را خارج کنید و سریع در ظرف های مخصوص فریزر قرار بدهید و در آن را کامل ببندید و داخل فریزر قرار بدهید.

 

اگر ظرف های مخصوص فریزر ندارید می توانید آن ها را داخل کیسه های زیپ دار قرار بدهید و هوای آن را خارج کنید. دانه های انار را زیاد روی هم نریزید. زیرا هنگام استفاده ی آن به مشکل برمی خورید.

 

 

روش های فریز کردن دانه های انار

 

روش دیگر برای نگه داشتن دانه های انار

راه حلی دیگر برای نگهداری انار دانه شده این است که دانه های انار را در بطری شیشه ای  بریزید اصلا خشک نمی شوند و می توانید مدتی آن ها را نگه دارید. بدون اینکه دانه های آن خشک شوند.

 

برای فریزر کردن بطری های آب معدنی گزینه های مناسبی هستند. اما همان طور که می دانید قرار دادن این بطری ها در فریزر سرطان زا هستند. بنابراین از بطری های مخصوص فریزر استفاده کنید.

 

از این دانه های انار می توانید در طول سال برای پخت غذا، تهیه ی اسموتی و آب انار و ... استفاده کنید. 

 

حتی می توانید انار را به صورت درسته فریزر کنید باید از سالم بودن انار اطمینان داشته باشید؛ پس بهتر است به صورت دانه شده نگهداری کنید.

 

 

استفاده ار دانه های انار فریز شده

 

نحوه ی استفاده از دانه های انار فریز شده :

برای استفاده از انارهای فریز شده می توانید آن ها را حدودا 1-2 ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کنید تا یخ آن ها ذوب شود. و از آن استفاده کنید. اگر عجله دارید می توانید آن ها را داخل آب ولرم نه گرم، قرار بدهید تا یخ آن ها ذوب شود.

 

برای استفاده ی انار داخل غذا و یا لازم به ذوب شدن یخ نیست. می توانید از آن به صورت منجمد استفاده کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...