SARDAR ارسال شده در 2 اسفند، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 2020 برای تهیه بستنی بلوبری در خانه نیازی به دستگاه بستنی ساز ندارید. تنها با ۱ قوطی شیرعسلی و خامه می توانید این دسر تابستانی فوق العاده را تهیه کنید. | سرویس آشپزی - تابستان فصل خوردنیهای شیرین خنک، مانند بستنی میوه ای، اسموتی و انواع شربت هاست.بلوبری میوهای آبی رنگ از خانواده توت هاست که طعم و خواص بی نظیری دارد. از این رو، این میوه جایگاه ویژهای در دسرها پیدا کرده است. بستنی بلوبری، دسری آسان، خوشمزه و مناسب روزهای گرم تابستان است که قصد داریم با دو روش ساده (بدون دستگاه بستنی ساز) آنها را آموزش دهیم. طرز تهیه بستنی بلوبری روش اول: تهیه بستنی بلوبری یخی مواد لازم ماده مورد نیاز مقدار خامه قنادی ۱ پیمانه شیرعسلی ۰.۵ پیمانه بلوبری تازه یا یخ زده ۲۰۰ گرم وانیل ۱ قاشق چایخوری روش تهیه بلوبری را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید. پوره را از الک عبور دهید. در صورت استفاده از بلوبری یخ زده، آنها را از یک ساعت قبل، یخ زدایی کنید. خامه را در ظرفی دیگر با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد شیر عسلی را به خامه اضافه کنید و یک دقیقه با همزن مخلوط کنید تا ترکیب شود. پوره بلوبری را اضافه کنید. میتوانید با همزن دستی یک چرخش ملایم بدهید تا فقط به اندازه کافی ترکیب شود تا حالت مرمری (سفید و بنفش) پیدا کند. میتوانید مخلوط بستنی را کاملا با همزن بزنید تا یکدست بنفش شود. بستنی را داخل ظرف درب دار بریزید و به مدت حداقل ۴ ساعت در فریزر قرار دهید. حداقل ۱۰ دقیقه پیش از سرو، بستنی را از فریزر خارج کنید. میتوانید روی بستنی را با بلوبریهای تازه تزیین کنید. نوش جان! روش دوم: بستنی بلوبری و لیمو ترش مواد لازم ماده مورد نیاز مقدار خامه قنادی ۳ پیمانه شیرعسلی ۱ قوطی بلوبری تازه یا یخ زده ۴ پیمانه شکر ۰.۲۵ پیمانه آب لیمو ترش تازه ۱ عدد رنده پوست لیمو ۱ عدد روش تهیه بلوبریها را در مخلوط کن ریخته و پوره کنید. پوره را داخل قابلمه بریزید. شکر، آب لیمو و رنده پوست لیمو را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. مخلوط را به جوش بیاورید؛ سپس حرارت را کاهش دهید. تا زمانی که حجم آن کمی کاهش یابد (حدود ۱۵ دقیقه بجوشد). مخلوط را به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. در یک کاسه بزرگ خامه را با همزن بزنید تا کاملا فرم بگیرد. شیر عسلی را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید. در نهایت پوره بلوبری را به آن بیافزایید و همه مواد را کامل با هم ترکیب کنید. بستنی را در یک ظرف درب دار به مدت حداقل ۵ ساعت در فریزر قرار دهید. حداقل ده دقیقه پیش از سرو، بستنی را از فریزر خارج کنید. 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
borna ارسال شده در 3 اسفند، 2020 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2020 دلم خواست 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SARDAR ارسال شده در 3 اسفند، 2020 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، 2020 فدای دلت بشم داداش گلم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .