رفتن به مطلب

آشنایی با انواع جراحی بینی یا رینوپلاستی


SARDAR

ارسال های توصیه شده

| سرویس آرایش و زیبایی - جراحی بینی یا رینوپلاستی عملی است که منجر به تغییر شکل بینی ، بهبود تنفس ، اصلاح نقص مادرزادی و یا ترمیم ناهنجاری های ناشی از آسیب می شود. قسمت فوقانی ساختار بینی استخوانی است و قسمت پایین آن غضروفی است و رینوپلاستی می تواند استخوان ، غضروف ، پوست و یا هر سه مورد را تغییر دهد. 

 

بینی عضو مهمی در صورت است و داشتن یک بینی خوش فرم در اندازه مناسب، چهره‌ای جذاب و زیبا را می‌سازد، اما اینکه چه فرم بینی و در چه اندازه‌ای برای یک صورت مناسب است مسئله‌ای است که جراح بینی در طی جلسات مشاوره و با اندازه گیری زوایای مختلف صورت و ساختار و نوع بینی به دست می‌آورد.

 

خصوصیات پوست بینی در افراد مختلف متفاوت است در برخی افراد پوست بینی نازک و خشک است و در برخی دیگر ضخیم و چرب و همچنین برخی بینی ها ساختار غضروفی قوی دارند که به بینی استخوانی معروف اند و برخی بینی ها ساختار غضروفی ضعیفی دارند در نتیجه بر اساس این تفاوت ها بینی ها را دسته بندی کرده اند:

 

  •  
    • بینی گوشتی : از ویژگی های بینی گوشتی می توان به پوست چرب و ضخیم ، نوک بینی افتاده ، پره های بزرگ بینی و همچنین ساختار غضروف و استخوانی ضعیف اشاره کرد.
  •  
    • بینی استخوانی : این نوع بینی ها پوست نازک و ساختار غضروفی و استخوانی قوی دارند و معمولا روی پل بینی کمی خمیدگی و برآمدگی وجود دارد و از نظر فرم ظاهری بینی های قوز دار و کج جزو این دسته هستند.

 

 

آشنایی با انواع عمل بینی - دکتر حامد عباسی

 

 

در طول جلسات مشاوره دکتر حامد عباسی ابتدا نوع بینی را تشخیص می دهند زیرا برای انجام جراحی روی هر کدام از بینی های گوشتی یا استخوانی باید از تکنیک های خاصی استفاده کرد و همچنین انتخاب مدل بینی برای جراحی تحت تاثیر نوع بینی می باشد مثلا برای فردی که بینی گوشتی دارد چون از ساختار غضروفی و استخوانی ضعیفی برخوردار است نمی توان مدل فانتزی یا عروسکی را اجرا کرد هرچند که خود فرد اصرار به این مسئله داشته باشد.

 

 

انواع مدل جراحی بینی

عوامل مختلفی در انتخاب مدل بینی برای عمل بینی موثر هستند که مهمترین آنها جنسیت ، گوشتی یا استخوانی بودن بینی ، بررسی سایر اجزای صورت مثل گونه ، لب ، چشم و چانه و در نظر گرفتن سلامت تنفسی و بویایی فرد می باشد.

 

  • عمل بینی طبیعی: همانطور که از نامش پیداست پس از عمل ،بینی ظاهری طبیعی خواهد داشت و در برخورد اول کسی متوجه عمل بینی شما نخواهد شد و هدف از این جراحی اصلاح عیوب بینی مثل قوز بینی ، افتادگی نوک بینی ، انحراف بینی و ... می باشد ولی خبری از کوچک کردن بیش از حد بینی و نوک سربالا نیست. امروزه این مدل بسیار طرفدار پیدا کرده زیرا در کنار زیبا شدن بینی ،فرد دیگر نگران مشکلات تنفسی نخواهد بود .

 

 

  • عمل بینی فانتزی یا عروسکی: در سال های قبل که نام جراحی بینی تازه بر سر زبان ها افتاده بود اکثرا این مدل بینی در ذهن مردم تداعی می شد زیرا مصنوعی و غیر طبیعی است و در نگاه اول مشخص می شود فرد بینی خود را عمل کرده است . از ویژگی این مدل کوچک شدن زیاد بینی ، بالا رفتن زیاد نوک بینی و قوس شدید پشت بینی می باشد.

 

 

  • عمل بینی نیمه فانتزی: مدل نیمه فانتزی کمی کوچک تر و ظریف تر از مدل طبیعی است اما مثل مدل فانتزی مصنوعی نیست و تقریبا می توان گفت چیزی میان هر دو این مدل ها است که می توان هم برای بینی های گوشتی و هم بینی های استخوانی اجرا کرد .

 

 

 

 

آشنایی با انواع عمل بینی - دکتر حامد عباسی

 

 

جراحی بینی گوشتی

برای کسی که بینی گوشتی دارد و می خواهد برای عمل بینی اقدام کند بزرگترین نگرانی قابل برگشت بودن بینی است البته حق می دهیم زیرا در گذشته که جراحی بینی گوشتی با تراش استخوان و غضروف انجام می شد برای مدتی شکل زیبایی داشت اما با گذشت زمان به دلیل ساختار غضروفی ضعیف ، بینی دچار افتادگی می شد .

 

امروزه جراحان با تجربه برای بینی های گوشتی از تکنیک تقویت غضروفی استفاده می کنند به این معنی که برای نقاط حساس و لازم مثل نوک بینی از غضروف تیغه وسط بینی پیوند می زنند و آن را تراش می دهند تا در کنار تقویت غضروف بعدها بینی دچار تغییر و افتادگی نشود . در صورت چرب و کلفت بودن پوست بینی جراح پیشنهاد می کند به متخصص پوست مراجعه کنید تا چربی پوست بینی کنترل شود و سپس اقدام به جراحی کنید .

 

 

 

آشنایی با انواع عمل بینی - دکتر حامد عباسی

 

 

جراحی بینی استخوانی

در انتخاب جراح بینی خود دقت کنید زیرا پوست بینی های استخوانی نازک است و تمام ظرافت و هنر جراح را پس از عمل نشان می دهد و اگر جراح کارش را به درستی انجام نداده باشد پس از عمل کاملا مشخص خواهد بود . بینی های استخوانی ساختار غضروفی قوی دارند و می توان مدل های فانتزی و نیمه فانتزی را روی آنها اجرا کرد هرچند که بیشترین دلیل جراحی بینی استخوانی رفع قوز بینی ، کجی و انحراف تیغه بینی می باشد.

 

 

آشنایی با انواع عمل بینی - دکتر حامد عباسی

 

 

 کلینیک تخصصی جراحی بینی دکتر حامد عباسی 

نشانی مطب: تهران، خیابان ولى عصر، نرسیده به میدان تجریش، باغ فردوس، نبش خیابان طوس، برج فردوس، طبقه چهارم، واحد ١٩.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 1 سال بعد...

عمل زیبایی بینی می تواند به دو صورت انجام شود. جراحی بینی به روش باز و جراحی بینی به روش بسته
در جراحی بینی به رش بسته، تمامی برش ها از داخل بینی انجام می گیرد و نیازی به ایجاد برش در خارج از پوست بینی وجود ندارد. اما به دلیل اینکه پوست بینی برداشته نمی شود، پزشک دید مستقیم بر روی اجزای داخلی و ساختار اصلی بینی ندارد به همین علت تنها می تواند تغییرات کوچک را بر روی بینی اعمال کند
اما در جراحی بینی به روش باز، جراح برش هایی را در خارج از بینی و بر روی خط میانی پره های بینی و اطراف آن ایجاد می کند. این برش ها باعث می شود تا بتواند پوست بینی را بالا آورده و با دید مستقیم تمامی تغییرات را انجام دهد. از آنجا که جراح بر روی ساختار بینی دید کاملی دارد می تواند تمامی تغییرات عمده تر مانند برداشتن قوز بینی و یا حتی اصلاح مشکلات تنفسی و ساختاری بینی را اصلاح نماید.

در نهایت بای گفت که انتخاب نوع جراحی به نظر پزشک و شرایط بیمار بستگی دارد و پس از اینکه بیمار توسط پزشک معاینه شود می تواند در مورد نوع جراحی با پزشک متخصص مشورت نماید.
یکی از مزیت های عمل بینی با کمک جراحی به روش بسته، کمتر بودن زمان عمل، دوران نقاهت کوتاه تر و همچنین وجود کبودی و التهاب کمتر در اطراف بینی است.

برای مطالعه بیشتر در مورد جراحی زیبایی بینی و مطالب مرتبط با آن اینجا کلیک کنید.

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...