رفتن به مطلب

farzane

کاربر عضو
  • تعداد ارسال ها

    5
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

درباره farzane

آخرین بازدید کنندگان نمایه

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمی شود.

دستاورد های farzane

Newbie

Newbie (1/14)

6

اعتبار در سایت

  1. farzane

    طرز تهیه فلافل با فر

    طرز تهیه فلافل در فر مواد لازم برای ۴ نفر نخود ۲ پیمانه پیاز ۱ عدد متوسط جعفری ۳ قاشق غذاخوری گشنیز ۳ قاشق غذاخوری سیر ۲ حبه تخم گشنیز ۱ قاشق غذاخوری زیره ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی فلفل قرمز و پاپریکا به مقدار کافی دستور پخت فلافل در فر مرحله اول برای تهیه فلافل خوشمزه در فر ابتدا نخود را داخل یک ظرف حاوی آب قرار می دهیم و اجازه می دهیم نخودها به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورند. در این مدت بهتر است چند بار آب درون ظرف را تعویض می کنیم. مرحله دوم پس از اینکه نخود را به خوبی خیساندیم، آنرا آبکشی می کنیم و داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ پیمانه و کمی نمک اضافه می کنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا نخودها بپزند. مرحله سوم پس از اینکه نخود پخت، آنرا آبکشی می کنیم و داخل مخلوط کن یا میکسر می ریزیم. نکته مهم در مورد پخت نخود این است که نیاز نیست نخود خیلی پخته و له شود، در حدی که فقط کمی نرم شود کافیست. مرحله چهارم در این مرحله پیاز و سیر را پوست می گیریم، سپس به همراه جعفری، گشنیز، تخم گشنیز، زیره و مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و پاپریکا به مخلوط کن یا میکسر اضافه می کنیم و مواد را میکس می کنیم. مرحله پنجم نکته مهم در مورد میکس کردن مایه فلافل این سات که نباید دکمه مخلوط کن را به صورت مداوم نگه داریم ، چون باعث می شود مایه فلافل کاملا پوره شود. باید به صورتی مایه فلافل را میکس کنیم که کاملا پوره نشوند. مرحله ششم اگر مایه فلافل کاملا پوره شود، فلافل ها هنگام سرخ شدن از هم باز می شوند. پس از اینکه مایه فلافل آماده شد آنرا داخل یک ظرف مناسب می ریزیم، سپس روغن زیتون را به مایه فلافل اضافه می کنیم. مرحله هفتم حالا مایه فلافل را کمی مخلوط می کنیم تا روغن زیتون به خورد آن برود و حالتی منسجم و چسبناک پیدا کند. حالا مقدار کمی از مایه فلافل را می چشیم و در صورت نیاز مقداری ادویه و نمک اضافه می کنیم. مرحله هشتم در این مرحله سینی فر را با کمی روغن چرب می کنیم، سپس با قالب فلافل زن، فلافل ها را قالب می زنیم و به ترتیب درون سینی فر می چینیم. در صورتی که قالب نداشته باشیم می توانیم با دست مایه فلافل را شکل دهیم. مرحله نهم فر را ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. پس از اینکه فر به خوبی گرم شد، سینی فر را درون فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۰ دقیقه یک سمت فلافل ها بپزد. مرحله دهم پس از گذشت این زمان سینی فر را خارج می کنیم، سپس فلافل را بر می گردانیم و مجددا سینی را درون فر قرار می دهیم. پس از گذشت ۱۵ دقیقه فلافل ها آماده هستند و می توانیم آنها را به همراه مواد دلخواه سرو کنیم.
  2. farzane

    طرز تهیه بامیه ترکی

    طرز تهیه بامیه ترکی مواد لازم بامیه ترکی تخم مرغ ۲ عدد شیر ۱ لیوان ماست ۱ لیوان آرد سفید ۴ لیوان آرد سمولینا ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع ½ لیوان وانیل ½ قاشق چایخوری بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری آب لیمو ترش ۱ قاشق مرباخوری شربت بار ۲ لیوان دستور پخت بامیه ترکی مرحله اول برای تهیه بامیه ترکی خوشمزه ابتدا مواد داخل یخچال اعم از تخم مرغ ها، شیر، ماست را ۳۰ دقیقه زودتر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا با دمای محیط سازگار شوند.تخم مرغ ها را داخل پیاله ای می شکنیم. مرحله دوم سپس در صورت سالم بودن داخل کاسه ای می ریزیم و بیکینگ پودر را به آرد و آرد سمولینا اضافه می کنیم و همراه با وانیل به مواد می افزاییم. در ادامه شیر را به همراه ماست، روغن مایع و آبلیمو اضافه می کنیم. مرحله سوم سپس با همزن دستی همگی مواد را کاملا مخلوط می کنیم تا خمیر یکدست و لطیفی داشته باشیم.داخل کاسه ای را چرب می کیم و خمیر را داخل ان قرار می دهیم و روی آن را با سلفون یا پارچه ای می پوشانیم. مرحله چهارم حالا آنرا در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا استراحت کند. سپس قابلمه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و روغن سرخ کردنی به صورت شناور داخل آن می ریزیم و اجازه می دهیم تا به مرور زمان روغن داغ شود. مرحله پنجم خمیر را داخل قیف می ریزیم و روغن که داغ شد به صورت حلقه ای خمیر را داخل روغن می اندازیم و اجازه می دهیم تا با میه ها پف کنند و سرخ شوند.با میه ها را داخل روغن با قاشق بر می گردانیم تا هر دو طرف آن یکدست سرخ شود. مرحله ششم بعد از سرخ شدن آن ها را داخل توری فلزی قرار می دهیم تا روغن اضافه شان خارج شود. در صورتی که توری فلزی در دسترس نداشتیم می توانیم بامیه ها را روی دستمال حوله ای قرار دهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود. مرحله هفتم بعد داخل شربت بار سرد می گذاریم تا کاملا شربت جذب بامیه ها شود و با کفگیر دارای سوراخ بامیه ها را از داخل شربت بیرون می آوریم و کمی تکان می دهیم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم.نوش جان
  3. farzane

    طرز تهیه دسر قهوه

    طرز تهیه دسر قهوه مواد لازم برای ۴ نفر قهوه آماده ۲.۵ پیمانه شکر ۵ قاشق سوپخوری آب سرد ۸ قاشق سوپخوری پودر ژلاتین ¼ پیمانه دستور تهیه دسر قهوه مرحله اول برای تهیه دسر قهوه لاکچری ابتدا آب سرد را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پودر ژلاتین را به آن اضافه می کنیم و کمی هم می زنیم تا با هم ترکیب شوند. در ادامه کاسه را کنار می گذاریم تا مخلوط ژلاتین به صورت اسفنجی شود. مرحله دوم در این مرحله کتری را پر زا آب می کنیم و روی حرارت قرار می دهیم تا به جوش بیاید، سپس کاسه محتوی ژلاتین را روی بخار آب کتری قرار می دهیم و آرام مواد را هم می زنیم تا ژلاتین در آب حل و رقیق شود. مرحله سوم حالا شکر را به قهوه آماده که داغ هست اضافه می کنیم و با قاشق آرام آن را هم می زنیم تا شکر کاملا در قهوه حل شود، سپس مخلوط شکر و قهوه را کنار می گذاریم و اجازه می دهیم تا کاملا خنک شود. مرحله چهارم در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کمی روغن مایع چرب می کنیم تا هنگام خارج کردن دسر از قالب با مشکل روبرو نشویم. در ادامه قهوه خنک شده را با ژلاتین رقیق مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. مرحله پنجم حالا مخلوط قهوه و ژلاتین را داخل قالب مورد نظرمان می ریزیم و روی آنرا به خوبی صاف می کنیم. در ادامه قالب را در یخچال قرار می دهیم تا دسر اماده می شود. حدود ۴ تا ۵ ساعت برای آماده شدن دسر زمان نیاز است. مرحله ششم پس از اینکه دسر آماده شده را از داخل یخچال خارج می کنیم و ظرف مورد نظرمان را روی قالب قرار می دهیم و قالب را برعکس می کنیم و دسر در ظرف قرار می گیرید و با انواع مغزیجات یا پاستیل آن را تزئین می کنیم.نوش جان
  4. farzane

    طرز تهیه آش دوغ

    طرز تهیه آش دوغ آش دوغ یکی از آش های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که تقریبا در هر شهری با مواد و روشی متفاوت پخته می شود. مواد لازم برای ۴ نفر دوغ محلی ۱٫۵ کیلوگرم نخود ۲ پیمانه ماست ۱ کاسه برنج نیم دانه ۲ پیمانه سبزی آشی ۵۰۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد پیاز داغ و نعناع داغ برای تزیین دستور پخت آش دوغ مرحله اول برای پخت آش دوغ اولین کار خیساندن نخود می باشد، به همین دلیل نخود را از شب قبل می خیسانیم تا نفخش برطرف شود. پس از خیساندن نخود آنرا به همراه مقداری زردچوبه داخل قابلمه حاوی آب جوش می ریزیم تا بپزد. مرحله دوم در حین پختن نخود، ماست و دوغ را با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شوند. حالا زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه کوچک هم می زنیم تا از لختگی در بیاید، سپس چند قاشق دوغ به ان اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن به قابلمه حاوی دوغ اضافه می کنیم. مرحله سوم حالا قایلمه حاوی دوغ را روی حرارت قرار می دهیم و به صورت متداوم هم می زنیم تا دوغ نبرد. حالا برنج نیم دانه را که از قبل خیسانده ایم به قابلمه حاوی دوغ اضافه می کنیم و منتظر می مانیم تا دوغ به جوش بیاید و قل بزند. مرحله چهارم سبزی آش را خرد می کنیم و زمانی که آش به قل افتاد اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا آش جا بیفتد، سپس نخود پخته شده را آبکشی می کنیم و به آش اضافه می کنیم. پس از چند دقیقه که نخود با آش مخلوط شد، آش ما اماده سرو است. مرحله پنجم نکته مهم در مورد اضافه کردن نخود این است که اگر نخود را زود به آش اضافه کنید به خاطر وجود دوغ سفت می شود. پس از اینکه آش آماده شد آنرا در ظرف مورد نظرمان می کشیم و با نعناع داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم.
  5. farzane

    طرز تهیه شیرینی زبان

    طرز تهیه شیرینی زبان مواد لازم شیرینی زبان خمیر هزار لایه ۱ بسته پودر قند ۱ قاشق غذاخوری شربت بار ۱ فنجان رده تخم مرغ ۱ عدد پودر پسته به مقدار کافی دستور پخت شیرینی زبان مرحله اول برای تهیه شیرینی زبان ابتدا خمیر هزار لایه را از فریزر خارج می کنیم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا کمی نرم شود و بتوانید با وردنه روی آن کار کنیم، البته خمیر نباید شل شود و در هنگام کار باید سرد و کمی سفت باشد. مرحله دوم در این مرحله خمیر هزارلا را با وردنه به صورت یکدست باقطر ۱ الی ۱/۵ سانتیمتر پهن می کنیم. البته توجه داشته باشید که نباید لبه های خمیر را خیلی با وردنه فشار دهیم، چون هنگام پخت به هم می چسبند و خمیر لایه لایه نمی شود. مرحله سوم در این مرحله کاتر و چاقویی که برای خط انداختن وسط شیرینی در نظر گرفته ایم را در فریزر قرار می دهیم تا کاملا سرد شود، سپس خمیر را قالب می زنیم. حالا با چاقویی که در فریزر قرار داده بودیم، وسط خمیر را به اندازه ۲ سانتیمتر برش می زنیم. مرحله چهارم در این مرحله داخل سینی فر را با کاغذ روغنی پوشش می دهیم، سپس به آرامی خمیرهای قالب زده شده را در سینی فر می چینیم. در ادامه روی خمیرهای قالب زده شده را با یک برس تمیز شربت بار می مالیم. مرحله پنجم در این مرحله فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. در همین فاصله زرده تخم مرغ و پودر قند را ترکیب می کنیم و روی شیرینی ها را رومال می کنیم، در اخر کمی پودر پسته روی شیرینی ها می پاشیم. مرحله ششم پس از اینکه فر به خوبی گرم شد، سینی فر را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر قرار می دهیم تا شیرینی ها پف کنند و بپزند. پس از اینکه شیرینی پف کردند و اطراف شان طلایی شد، فر را خاموش می کنیم. مرحله هفتم حالا چند دقیقه گریل را روشن می کنیم تا روی شیرینی ها رنگ بگیرد. در ادامه شیرینی ها را از فر خارج می کنیم، سپس با برس از شربت بار روی شیرینی ها می مالیم تا براق شود، سپس در ظرف مورد نظرمان می چینیم. مرحله هشتم در صورت تمایل می توانیم شیرینی ها درون شربت بار بگذاریم تا هم نرم تر شوند، هم براق تر. برای این کار باید شربت بار بیشتری تهیه کنیم و شیرینی ها را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه درون شربت بار قرار دهیم، سپس خارج کنیم. مرحله نهم البته توجه داشته باشید که اگر بخواهیم شیرینی ها را برای مدت طولانی نگهداری کنیم، بهتر است آنها را درون شربت بار قرار ندهیم. چون در ظولانی مدت شربت بار باعث سفت شدن و چسبنده شدن شیرینی ها می شود.
×
×
  • اضافه کردن...