رفتن به مطلب

zilla

کاربر عضو
  • تعداد ارسال ها

    7
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

درباره zilla

آخرین بازدید کنندگان نمایه

بلوک آخرین بازدید کننده ها غیر فعال شده است و به دیگر کاربران نشان داده نمی شود.

دستاورد های zilla

Newbie

Newbie (1/14)

1

اعتبار در سایت

  1. کراتوز سبورئیک، نوعی تومور پوستی است ولی سرطان نیست (خوش خیم). رنگ قسمت های برآمده این تومور می تواند از سفید به قهوه ای یا سیاه تغییر کند. کراتوزهای سبورئیک اغلب در قفسه سینه، بازوها، پشت یا قسمت های دیگری از بدن فرد ظاهر می شوند که در افراد بالای 50 سال بسیار شایع تر است، اما جوان تر ها نیز می توانند به این تومور مبتلا شوند. با افزایش سن، ابتلا به این بیماری نیز افزایش پیدا می کند. لایه خارجی پوست شما اپیدرم است. سلولهایی به نام کراتینوسیت قسمت عمده ای از این لایه را تشکیل می دهند. این سلول ها به طور منظم پوسته پوسته می شوند زیرا سلول های جوان جایگزین آنها می شوند. یک پرسنل خدمات بهداشتی اغلب می تواند کراتوز سبورئیک را بر اساس شکل ظاهری آن تشخیص دهد. در بعضی موارد، ممکن است نیاز به نمونه برداری باشد. اگر تومور پوستی دارید که شما را نگران می کند، همیشه بهتر است که به پرسنل خدمات بهداشتی خود مراجعه کنید. پرسنل خدمات بهداشتی از شما در مورد سابقه پزشکی و علائم شما سوال خواهد کرد و همچنین شما را معاینه کرده و تومور را از نزدیک بررسی می کند. برای پرسنل خدمات بهداشتی شما مهم است که اطمینان حاصل کند تومورهای بررسی شده، سرطانی یا پیش سرطانی نیستند. برخی از علائمی که ممکن است به پرسنل خدمات بهداشتی شما مربوط شود در صورت نیاز به بررسی احتمال تومور سرطانی دارد اگر: به جای اینکه برجسته و کاملاً مشخص باشد، روی پوست صاف و نرم به نظر می رسد. دارای لبه های لک دار و تیره است. از هر دو طرف به یک شکل نیست (عدم تقارن). رگهای خونی متسع در اطراف تومور وجود دارد. یک زخم باز در تومور وجود دارد. از خال قبلی رشد کرده است. نکات کلیدی در مورد کراتوز سبورئیک است که باعث ایجاد تومور هایی روی پوست شما می شود. این تومور سرطانی نیست. معمولاً این تومور فقط باعث ایجاد مشکلات زیبایی می شود. این تومور ها در افراد مسن بسیار شایع هستند. این تومورها به رنگ تیره و برجسته، دارای ظاهری مومی و زگیل دار هستند. اگر پرسنل خدمات بهداشتی درمانی شما فکر می کند که این تومور ممکن است از نوع سرطانی باشد، احتمال نیاز به بیوپسی پوست بیشتر می شود. پرسنل خدمات بهداشتی شما اغلب می تواند با معاینه فیزیکی کراتوز سبورئیک را تشخیص دهد. بیشتر کراتوزهای سبورئیک نیازی به درمان ندارند. اگر مشکلی ایجاد می کند یا از شکل ظاهری شان ناراضی هستید، می توانید آنها را ازبین ببرید.
  2. zilla

    عوامل تشکیل سنگ کیسه صفرا چیست؟

    عوامل بروز سنگ های صفراوی اگر مقادیر کلسترول در صفرا زیاد باشد .مانند : عوامل ارثی-کاهش وزن سریع -گرسنگی طولانی مدت -رژیم غذایی پر از کلسترول و چاقی کند شدن تخلیه کیسه صفرا . مانند: دیابت – بارداری - مصرف استروژن به صورت قرص های جلوگیری از بارداری و یا هورمون تراپی جایگزین پس از یائسگی و یا مصرف برخی داروها مانند داروهای مخدر خانواده تریاک مقادیر بالای بیلی روبین در صفرا . در برخی بیماری ها مانند سیروز کبدی اسفیروسیتوز ارثی و سیکل سل انمیا این عامل باعث بروز سنگ صفراوی میشود. چه کسانی در معرض خطر ابتلا هستند ؟ جنسیت زن گرسنگی طولانی مدت بارداری مصرف کم فیبر در رژیم غذایی مصرف دارو های حاوی استروژن مانند قرص های جلوگیری از بارداری و هورمون تراپی جایگزین در سنین یائسگی کاهش وزن سریع مصرف مواد مخدر مانند تریاک رژیم غذایی پر از چربی وجود برخی بیماری های خونی مانند سیروز کبدی و سیکل سل انمیا سن بیشتر از 40 سال چاقی و اضافه وزن دیابت سابقه خانوادگی ابتلا به سنگ کیسه صفرا در بستگان نزدیک چگونه سنگ کیسه صفرا درمان می شود ؟ درمان استاندارد سنگ های صفراوی علامت دار عمل جراحی برداشتن کامل کیسه صفرا است که به این نوع عمل جراحی “کله سیستکتومی ” می گویند. تا حدود سی سال پیش در اکثر کشور های جهان برداشتن کیسه صفرا به روش باز از طریق شکافی در زیر دنده های راست در بالای شکم انجام میشد.هم اکنون هم در کشور ما در بسیاری از بیمارستان ها به علت نبود امکانات و یا مهارت لازم به همین روش انجام می شود.اما در اکثر کشور های جهان و خیلی از بیمارستان ها ی کشور جراحی برداشتن کیسه صفرا به روش لاپاراسکوپی انجام می شود. در این روش نور و دوربین از طریق چند برش کوچک بر روی پوست منتقل می شود .جراح داخل بدن را با نگاه کردن توسط یک نمایشگر ویدئویی مشاهده می کند و کلیه مراحل جراحی را با ابزار ظریف با هماهنگی مغز و چشم و دست انجام می دهد که به نوبه خود کاری هنرمندانه است آیا می توان از تشکیل سنگ کیسه صفرا جلوگیری کرد؟ با ایجاد استراتژی مناسب در تغذیه و ورزش کردن می توان خطر بروز سنگ کیسه صفرا را کاهش داد ولی نمی توان از بروز آن جلو گیری کرد. روش هایی مانند مصرف آب کافی, دریافت میزان مناسبی از میوه ها و سبزیجات تازه و کاهش مصرف چربی ها در رژیم غذایی روزانه می تواند در کاهش تشکیل سنگ کیسه صفرا مفید باشد. چاقی و اضافه وزن از عوامل خطر بروز این بیماری می باشد لذا اتخاذ تدابیر مناسب جهت کاهش وزن منطقی (در حدود نیم تا 1 کیلو گرم در هفته ) در کنار انجام حرکات ورزشی کمک کننده خواهد بود . در ضمن در صورتی که تمایل به کاهش وزن دارید هیچگاه در معرض گرسنگی های طولانی مدت و یا رژیم غذایی با دریافت کم کالری (کمتر از 800 کالری در روز )و یا کاهش وزن سریع قرار نگیرید. مصرف 2 قاشق غذا خوری در روز از روغن زیتون نیز می تواند کمک کننده باشد. این مقاله توسط بیمارستان مهراد یکی نوشته شده است.
  3. zilla

    علائم و تشخیص اگزما

    اگزما چیست؟ اگزما نوعی بیماری پوستی است که باعث خارش، خشکی، ترک خوردگی، زخم و قرمز شدن قسمت هایی از پوست می شود.گاهی اوقات درماتیت یا اگزمای آتوپیک نیز نامیده می شود. علائم اگزما اگزما باعث خارش، خشکی، ترک خوردگی، زخم و قرمز شدن پوست می شود. معمولاً دوره هایی وجود دارد که علائم بهبود می یابند. به دنبال آن دوره هایی اتفاق می افتد که بدتر می شوند (شعله ور شدن). شعله ور شدن ممکن است 2 یا 3 بار در ماه رخ دهد. اگزما می تواند در تمام بدن روی دهد. بیشتر روی دست ها (خصوصاً انگشتان)، قسمت داخلی آرنج یا پشت زانو دیده می شود. در صورت نیز رخ می دهد. شدت اگزما در افراد مختلف بسیار متفاوت است. افراد مبتلا به اگزمای خفیف ممکن است فقط در نواحی کوچکی از پوست، خشکی داشته باشند که هر از چند گاهی خارش داشته باشد. در موارد شدیدتر، اگزما می تواند باعث ایجاد قرمزی و التهاب پوست در سراسر بدن شود. همچنین باعث خارش مداوم می شود. خاراندن یا خراشیدن می تواند خواب شما را مختل کند، باعث خونریزی پوست و عفونت های ثانویه شود. همچنین می تواند خارش را بدتر کند. ممکن است چرخه ای از خارش و خاراندن منظم ایجاد شود. این امر می تواند منجر به شب های بی خواب و مشکل در تمرکز شود. بخشی از پوست مبتلا به اگزما نیز ممکن است تیره یا روشن شود. این حالت می تواند پس از بهبود شرایط اتفاق بیفتد. این مورد در افرادی که پوست تیره تری دارند بیشتر به چشم می آید. این حالت نتیجه خاراندن یا عارضه جانبی کرم های استروئیدی نیست. و می تواند بیشتر “رد پایی” از التهاب قدیمی باشد و در نهایت به رنگ طبیعی خود بازگردد. نشانه های عفونت در اگزما نواحی از پوست که تحت تأثیر اگزما قرار دارند می توانند آلوده شوند. علائم عفونت اگزما می تواند شامل موارد زیر باشد: اگزمای شما بسیار بدتر شود مایعاتی از پوست خارج شود یک پوسته زرد روی سطح پوست یا لکه های کوچک سفید مایل به زرد در اگزما ظاهر شود پوست متورم و زخمی شود درجه حرارت بالا (تب) و به طور کلی احساس ناراحتی کنید اگر فکر می کنید پوست شما یا کودک شما آلوده شده است، در اولین فرصت به پزشک عمومی مراجعه کنید. علت اگزما چیست؟
  4. zilla

    آیا ویروس کرونا به قلب آسیب می‌زند؟

    آیا ویروس کرونا به قلب آسیب می‌زند؟ بله. هرچند کووید-۱۹ که در اثر ویروس کرونا ایجاد شده و به صورت پاندمی جهانی درآمده است در ابتدای امر، یک بیماری تنفسی و درگیر کننده ریه‌ها است ولی ممکن است قلب را هم درگیر کند. تقریبا یک چهارم بیماران مبتلا به کرونا که در بیمارستان بستری می‌شوند دچار آسیب به میوکارد (عضله قلب) یا بافت قلب می‌شوند. همچنین درصد قابل توجهی از بیماران کووید-۱۹ دچار بیماری‌های ترومبوآمبولی یا لخته‌های خونی و آریتمی قلب می‌شوند. کرونا چگونه بر سیستم قلبی عروقی تأثیر می‌گذارد؟ بر اساس گفته دکتر محمد حسین نجفی متخصص قلب و عروق: به نظر می‌رسد بیماری ناشی از کرونا ویروس از دو طریق می‌تواند به قلب آسیب بزند. اول این که عفونت ویروسی ممکن است باعث التهاب گسترده در بدن شود که می‌تواند عملکرد قلب را هم مختل کند. عفونت کووید، التهاب را در بدن بالا می‌برد و این موضوع باعث ضعیف شدن عضله قلب، اختلالات ریتم قلب و حتی تشکیل لخته در عروق خونی می‌شود. دوم این که ویروس ممکن است به طور مستقیم به سلول‌های گیرنده ACE2 در عضلات قلبی حمله کند و باعث ایجاد آسیب مستقیم ویروس به عضله شود. این موضوع در نهایت ممکن است به نارسایی قابل توجه قلبی منجر شود. بر اساس تحقیقات، میزان آسیب وارد شده به قلب بستگی به مقدار ویروس وارد شده به بدن یا همان دوز آلودگی ویروسی، پاسخ سیستم ایمنی بدن فرد و وجود بیماری‌های همزمان در فرد مبتلا دارد. هرچند خطر بیماری در افرادی که بیماری زمینه‌ای قلبی دارند بیشتر است قلب افراد سالم هم ممکن است مورد حمله و آسیب ویروس کرونا قرار گیرد. مراقبت از خود در زمینه مشکلات قلبی ناشی از کرونا محققین برای پیشگیری از ایجاد مشکلات قلبی در افرادی که ممکن است به کرونا مبتلا شوند روی حفظ سبک زندگی سالم تأکید می‌کنند پرهیز از رفتارهای ناسالم مانند سفارش دادن مداوم غذاهای ناسالم بی‌تحرکی مصرف الکل و دخانیات توصیه می‌شود افراد تا حد امکان: غذای سالم در خانه درست کنند به طور مداوم ورزش کنند خواب منظم داشته باشند همچنین توصیه می‌شود مصرف الکل و دخانیات را قطع کنند. ادامه مطلب تاثیر ویروس کرونا بر قلب
×
×
  • اضافه کردن...